Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Hâlâ filmdeki yüzüğümü takıyorum

‘Mumya’ filminin yıldızı Annabelle Wallis

Güzel oyuncu Annabelle Wallis; Tom Cruise'un başrolünü oynadığı, haftanın iddialı bilim kurgu filmi 'Mumya'da 'Jenny Halsey' karakterini canlandırıyor. Wallis, macera dolu filmi GÜNAYDIN'a anlattı...

Filmin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
Önce seçmelere katıldım, son kararı vermekse Tom Cruise'a kaldı çünkü önemli olan elektrik ve uyumdu. Tom'la çok iyi anlaştık. Bu, filme de yansıdı.

Rolünüz için nasıl bir kadın olmanız gerekti?
Ekranda Tom'a gerçekten karşı durabilecek birine ihtiyaçları vardı. Önemli olan; güçlü, akıllı, cesur ve fiziksel ustalığa sahip bir kadın olmasıydı. Aksiyon sahnelerinde, fiziksel olarak inandırıcı olmanız gerekiyor. Çocukluğumda çok spor yaptığım için fiziksel talepleri rahatça karşılayabildim. 'Jenny' karakterinde, benim doğuştan sahip olduğum birçok unsurun bulunduğunu belirttiler. Bu yüzden de başarılı bir sonuç çıktı.

Filmde aksanınız da dikkat çekiyor...
Evet... Bence Tom'la çok fazla zaman geçirip en iyi fıkralarımı anlattığım için böyle oldu. "Aman Tanrım, kendin ol! Biz Annabelle'i istiyoruz" dedi. Bunu önce iltifat olarak gördüm ama sonra öyle olmadığını fark ettim. Sürekli 'tuhaf, acayip, garip' sözlerini kullandılar. Bana göre ben sofistike, gösterişli ve entelektüel biriyim.

Antrenmanlar esnasında Tom'la aranızda rekabet var mıydı?
Elbette! Ben çok rekabetçiyim ve çok antrenman yaptım. Bunu hep birlikte yaptık; Tom, Jake ve ben... Çok iyi anlaştık. Spor salonunda bize ayrılan özel zamanlar vardı ama biz "Hayır, birlikte çalışmak istiyoruz" dedik. Bana çok sataştılar ama sonra onları geride bıraktım ve bana sataşmaktan vazgeçtiler.

Tehlikeli bulduğunuz bir sahne oldu mu?
Her şeyi yapmaya hazır sayılırdım ve çok fazla düşünmedim. Fiziksel olarak güçlüydüm. Çekimlerde beni öldürmeyeceklerini anladım çünkü filmi bitirmek için bana ihtiyaçları vardı! Bu yüzden ilk birkaç haftadan sonra, çekimlerde atlarken kendimden çok emindim. Çok zordu ama güvenli ellerdeydim.



Setten ayrılırken, anı olsun diye yanınıza bir şey aldınız mı?
Her şeyi aldım! Hâlâ 'Jenny'nin yüzüğünü takıyorum. Her zaman setlerden küçük bir hatıra alırım. Set dekorlarından bazılarını da istedim.

En çok hangi çekim mekanından etkilendiniz?
Namibya çok güzeldi. Yaptığımız işin keyfi de bu; seyahat etmek, dünyanın dört bir yanında çalışabilmek... Afrika'da olmak unutulmaz bir deneyimdi. Annemi de oraya götürdüm, çok güzeldi.

Peki ya Londra?
Londra'da şehir merkezinde de çekimler yaptık. Doğal Tarih Müzesi'ne, müze açılmadan önce gittik. Müzeyi açtıklarında, biz üst katta sanki müze kum fırtınasına yakalanmış gibi etrafta koşturuyorduk. Alt katta turistler vardı ve Tom'un üstlerinde kargaşa yarattığından haberleri yoktu!

Alex Kurtzman, nasıl bir yönetmen?
Alex; hikayeyi, karakteri anlıyor. Her gün sete anlayış, empati ve duygu getiriyor. Ona minnettarım. Çok hoş biri... Alex için her şeyi yaparım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA